FAQ

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Wat is de minimumleeftijd om in te schrijven?
De fietsvierdaagse is voor iedereen! Kinderen t/m 14 jaar kunnen een kinderticket aanschaffen en kinderen die niet zelf fietsen (achter op de fiets of in de bakfiets) mogen gratis deelnemen!
Kan ik mijn persoonlijke gegevens wijzigen?
Zeker! Dit kan je zelf doen via je dashboard in Atleta. De link vind je in je inschrijfbevestiging die je via de mail hebt gehad.
Ik wil mijn tocht / afstand aanpassen, kan dit?
Dat kan! Dit doe je via je persoonlijke dashboard: https://atleta.cc/p/cL10/login. Als je bent ingelogd, klik je op je registratie en vervolgens klik je je ticket aan. Klik nu op 'Gegevens' en kies vervolgens voor 'Ticket omruilen'. Je ontvangt nu een persoonlijke kortingscode ter waarde van het eerder gekochte ticket. Hiermee kan je een nieuw ticket naar keuze aanschaffen. Moet je bijbetalen? Dan kom je vanzelf bij een betaalscherm uit. Valt de prijs lager uit, dan hoef je vanzelfsprekend niets te betalen. Het prijsverschil ontvang je conform ons reglement niet terug.
Ik ben vergeten mijn kortingscode te gebruiken, kan dit nog?
Het is niet mogeijk om met terugwerkende kracht een kortingscode gebruiken.
Moeten alle tickets op naam staan?
Je kunt meerdere tickets aanschaffen en deze toewijzen aan andere personen. Je kunt de persoonlijke link uit je dashboard delen met de persoon waarvoor het ticket is, zodat het ticket geclaimd en ingevuld kan worden. 

Onze partners

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen