Campings en vakantieparken

We durven niet te zeggen of er nog plekken beschikbaar zijn, het is erg druk op de campings en vakantieparken in ons land. Check daarom voor de zekerheid altijd even bij de camping zelf of ze nog plek hebben.

Boerderij de Boerinn
Op zoek naar een camping om tot rust te komen? Dan ben je bij deze boerderijcamping aan het juiste adres! Er is keuze uit een campingplaats, safaritent en trekkershut. Je kunt hier een plekje reseveren via de website.

Camping Batenstein
Batenstein is een stadscamping in Woerden waarbij het centrum op loopafstand ligt. Er is geen horeceagelegenheid aanwezig op terrein i.v.m. de ligging van centrum.

Hotels

Best Western City Hotel
Een modern hotel aan de rand van het centrum van Woerden. Het hotel beschikt over parkeergelegenheid voor hun gasten. Het stadscentrum ligt op een enkele minuten lopen. Gasten kunnen gebruik maken van verschillende faciliteiten zoals gratis WiFi, een bar en een ontbijtservice.

Van Rossum Stadshotel Woerden
Van Rossum Stadshotel is een boutique hotel in hartje Woerden. Het hotel beschikt over een restaurant waar je voor ontbijt, luch en diner terrecht kan. Bij het hotel is geen parkeergelegenheid. In de buurt is er wel mogelijkheid tot parkeren. Stadshotel Woerden beschikt verder over een terras, gratis WiFi, een lounge, een boodschappendienst en een stomerij.

Beleef Woerden 

Op de website van Beleef Woerden zijn er nog veel meer leuke overnachtingslocaties te vinden. 
Deze vind je op de volgende website: www.beleefwoerden.com

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen