Informatie - Dag 3

Routes - Dag 3

Elke dag gaan de routes een andere richting op, op dag 3 gaan de routes richting het oosten.
Hieronder vind je meer informatie over de bezienswaardigheden die je onderweg tegenkomt en kan je de routes vast inzien.

De routes zijn nog in concept, maar dan krijg je vast een beeld waar je naartoe gaat fietsen.

Bezienswaardigheden - Dag 3

Het Hof van Gunterstein

Op onze biologische boerderij het Hof van Gunterstein boeren wij zoals een boerderij zou moeten zijn. Kleinschalig, goed voor de dieren, gemoedelijk en open, een plek waar je tot rust kan komen in de mooie natuur. De boerderij is een plek waar pure eerlijke producten worden gemaakt, waarbij wij de samenhang tussen mens, dier, plant en bodem zoveel mogelijk versterken. Bij aankomst op het erf van Hof Van Gunterstein voel je je meteen thuis. Hier, weg van de hectiek van het dagelijkse leven, stap je in een andere wereld. Het is een oase van rust, gezondheid en verbondenheid die je tegemoetkomt. Wat je ziet, is een boerderij zoals een boerderij hoort te zijn: kleinschalig, met zorg voor de dieren, een gemoedelijke sfeer, en pure, eerlijke en gezonde producten.  Max en Nicole koesteren een diepe liefde voor de natuur, de dieren en de mensen. En die liefde willen ze maar al te graag met anderen delen en met elkaar verbinden. Dit doen ze met veel passie. Naast het bieden van eerlijk voedsel, zijn ze gastvrij, vriendelijk, integer en betrokken. Ze bieden een unieke plek aan waar je heerlijk kan vertoeven en duurzaam boeren kan ervaren. 

Kom het zelf ontdekken, ervaren en vooral genieten van al het moois dat Hof Van Gunterstein te bieden heeft! Je bent welkom om zelf over het erf rond te lopen en een kijkje te nemen in de winkel.

Doortrappen activiteiten - Dag 3

De Doortrappen activiteiten van de Utrechtse Fietsvierdaagse in Woerden zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de activiteiten bekend zijn vind je die hier.

Dag Activiteit Gemeente Locatie
Dag 3


Dag 3


Dag 3


Dag 3Door samen te werken met Provincie Utrecht, biedt de Utrechtse Fietsvierdaagse ook Doortrappenactiviteiten aan tijdens de vierdaagse in verschillende gemeenten op de route.

Routes - Dag 3

Hieronder zie je de conceptroute van de 60 km op vrijdag, de overige routes van de 40 km en 25 km volgen nog. Om de route beter te zien klik je op de titel van de gewenste afstand.

Onze partners


Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen